Samenwerking MTC & TT Kempen

In het coronajaar 2020 werd door de Merksplasse tennisclub besloten om samen te werken met TT Kempen. Dit jonge bedrijf, opgezet door ons eigen lid Pieter Geerts, organiseert tafeltennis en tennisactiviteiten. Het is de bedoeling om deze sporten in de kijker te zetten en een aanbod te geven voor alle niveaus en alle leeftijden. We stellen graag de planning en werking voor het komende seizoen aan u voor.

Willen we onze sport doen groeien dan is goede begeleiding noodzakelijk. In het verleden werd er hiervoor beroep gedaan op externe tennisscholen. Door aan de slag te gaan samen met Pieter proberen we als club ook meer onze eigen leden te betrekken bij activiteiten. Daarnaast werden er dit jaar ook grote stappen gezet qua trainers waardoor er vanuit onze eigen club enkele leden doorstromen tot trainer bij TT Kempen. We stellen graag het trainersteam aan u voor:

sophie

Sophie Van Deun

Al jaren onze rots in de branding. Zij zal zich vooral bezighouden met de jonge opkomende jeugd uit de lagere school en de kleuters.
trainers1

Bieke Ceusters

Ons nieuw aanstormend talent als trainster, zij kan zeer goed om met jonge kinderen en zal samen met Sophie waken over de kwaliteit bij de jongste generatie.
liselotte

Liselotte Geerts

Met ervaring in het onderwijs en sterk in het begeleiden van jonge kinderen. Een troef voor onze kleuterwerking!
trainers2

Wouter Brees

Bekend gezicht voor velen. Hij neemt de conditietraining op zich en zal ook het beste van zichzelf geven voor enkele organisaties bij de volwassenen.
frederik

Frederik Danau

Nog maar net gestart als trainer maar wel een kerel met heel wat potentieel. Frederik zal zich eerst richten tot de generatie ouder dan 12 jaar.
kathleen

Kathleen Van Accom

Kathleen heeft als sterke speelster en recent als trainster heel wat ervaring door de jaren heen opgebouwd. Zij zal zich meer gaan richten op de competitieve spelers in de jeugd.

Pieter Geerts

TT Kempen
Pieter coördineert en organiseert alle lessen en stuurt bij waar nodig. Hij wordt ingezet bij de competitievere jeugdspelers en geeft privétrainingen en groepslessen voor volwassenen. Als gezicht van TT Kempen neemt hij ook de Start to tennis voor zijn rekening.